Novemberi alkony
Gorombára vágott diót forgat foghíjas szájában a csősz.
Törkölycefréből pálinkát főz, s míg kicsöpög a rézeleje,
kitérdesedett tréningalsójába pertligumit fűz.
Göcsörtös ujjaiba slúzdrótot hajlít a reuma.
Kockás flanelingére penésztérképet fest
a kéthetes lebbencsleves.
Pattogó zománcú spalhert platniján lilahagyma, avas tepertő.
Tangóharmonikán játszik a rongyosszájú, pityókás madárijesztő..
"nyár este volt, madár dalolt a fán..."
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-15 23:33:55
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-15 23:33:55