érvelés hajnal ellen
giccses a napfelkelte
ugye? elkerülni
tudatosan az öntudatlan
ébredéseket
a molyos félálmot
munka előtt
vánszorogni
a buszmegálló
hideg padjára fagyva
várni okafogyottan
hogy visszaféle a cekker
elől szaladni percekkel
így hasznot húz
belőlünk minden
mégis
émelyegve mihaszna
életet élünk
remegés ez is csak
nem a korral jár
mert lehet egyedül is
a minden közepében halni
itt mismásol a semmi
egyhelyben járó
preparátum mobileként
rajzolja befordult istenét
a nép
de jó is nézni
cserébe
olvadt őszikéket meg
nyári barnát hányok
hogy jobb legyen nekem
hallucinálok rajzfilmeset
és fényt eszek mint az a csóka
Repedt fazék mosolyod van
Sárangyal a porhóban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-07 12:08:32
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-07 17:31:13