Őserővel
(Egy vásott kölyök vallomása)
Bevallom, nem voltam különb másoknál.
Valami vásznat emlegettek rég.
Egyszer vásott kölyök, máskor meg derék
sőt derekabb voltam sok vásottnál.
Megtettem mindent, azt is, amit nem kell.
Bő áldással termett bennem a jó.
Őserővel vonzott, ami nem való
még egy ilyen nyakigláb gyereknek.
Szégyellem magamat érte Istenem,
huhogtak rám, mintha tűzön járnék.
Bevallom ártatlan vagyok. Deáknét...
soha...akkor se, ma se ismerem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-09-02 18:22:32
Utolsó módosítás ideje: 2010-09-03 09:55:18