Eszetlenség
Fürdeni múltban, vérben,
Nesztelen zajos térben,
Alkoholos vér az érben,
Vátozás az anyagcserében.
Szállni magasan egy vagonban,
Alattad mének pentagonban,
Bekötött szemmel egy furgonban,
Így nézni várost Saigonban.
Tükröt bámulni tükörb?l,
Próbálj kiállni a körb?l.
Feles a keser? lik?rb?l,
Nem lesz már tinó ökörb?l.
Rothadó, él? hulla,
Fortyogó abszolut nulla.
Mescalinos ampulla,
Tollamból eszetlenség hulla.
2003.12.22
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.