Viharos sikolyok
Rám terített éj
minden szavad
míg hozzám bújsz
súgsz és ölelsz
örvénylő gyöngysor
lázas habfodra
ringat el
ahogy kicsordul
a szádból
Érted hallgatok
Én a csenddel mérem
a végtelent
hogy bennem örökké élhess
és neked adom azt
egyetlen pillanatért
termő ágaid
éltető nedveitől
félig
elaléltan
Poliptested korállsziget
Tengerzöld öböl vonz
táguló tér
megvetett partjaid öle
várnak
tested kagyló hajlatán
már áll
a porcelán idő
hogy révbe érj velem
míg viharos sikolyok
árja zúg
s elnyel a feneketlen
mélység
Hullámtörő gát vagy
hasztalan
szívedig érek fel
hogy önmagamtól is megvédj
ha a vágyak elragadnak
s elsodor az ár
árbocok
szétfolyt vitorlák
izzó hullámok
vérbe hullt taraján
lábunkhoz szelídül
elül a vihar
s észrevétlenül
felsír a lélek
Simogató tenyerünkben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-24 14:01:48
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-25 12:28:38