gombostûvel tesztelted bôröm keménységét.
egy döfés, egy csók. akkor még nagyon tetszett.
a távol virágaihoz vágyok. szerencsére egyik sem
te vagy. belôlük a tea keserû gyógyír, de legalább
nem ópiumos boldogság.
hideg kô maszírozza vesemedencémet.
kellemes ez az undor...-