Gyengeségeim
jó lenne berúgni
de nincs itthon semmi
egy nő
költőnek látszik
szart! kerülgetem
a széttett lábú verset
feszegetik gondolatim
jézus tenyere alatt
a dombon lárvák nyüzsögtek
hajamba töröljétek lábatok
versem szája habzik
piros-kék foltos a teste
dobáljatok meg
van mobiltelefonotok
multivitaminlé csorog
ragadósak a szavak
a billentyűzet holnapra beszárad
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-08-18 08:44:48
Utolsó módosítás ideje: 2010-08-18 08:44:48