Le vagyok nyűgözve
Attól hogy
Lényed egésze
Semmit sem érez
Rajtam áthajtott,
Aztán velem marad
Metszetében
hogy ne magányosan vérezzek el
elvetélt
Időt kapok
Személyem szerint
Úgy érzem
Erősebben
Pusztít bennem
Mint az előtt
De lerombolni nem hagyom
Ragyog
Szörnyen fáj
Szemed
Szörnyet halok.