Őn(k)arck
Őn(k)arcképet,
ha csüggedt
skizofrén lélek fest meg,
ki magát nem ismeri,
a valóság csorbult tükrén át
kiterítve,
amit lát a test
megbomlott feslett szelleme,
arcát másokban keresi,
mint egy tetszhalottat az elme,
vászonra
kiterítve
félholtan,
mielőtt újra önmaga lesz,
valóbb a valóbbnál,
a múló perc ára
ennyi csak,
látod
ilyen voltál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.