Megsült-e már a krumpli. Jól
van. Csak hozzád akartam szól
ni. De veled sehogyan sem lehet
veled. Nem is lehet él. Forró olaj, mi
nek is kéne. Hirtelen. Erre ő, hogy az
égre. Pedig csak – nyilván, ami
nek foglya – a földre es
küszik, mert azt
mondja. Hogy. És
bolond volna.
És holnap
végleg el.
Költözik.