nézem a képed
féltékenyen eltűnne hajadban a láng
fürtjei szememben fénycsóvák
tűz hajú férfi
add nekem egy tincsed
ágyadba fekszem ha kell
mégse félj
titkod nem árulom el
Herkuleséhez hasonló tested
szörfdeszkán ámítja a napot
mely szerelmesen hátadon pirong
és csilla vízcseppek
neccruhába öltöztetnek
de lerázod magadról
mikor a szél mellkasodra hajol
magához húz átölel