Fotónk
kék mintás boxerben vagy
feszül
a víz a kanyarban
elvonulnak a felhők
hogy lebarníthasson a nap
lábadra borulnak
a féltékeny sugarak
árnyékot szőnek hasadra
boldog a szemüveg
takarhatja szemed
rákacsint a szél
kortyol mellkasodról
majd porkalapját megemelve
elbújik a parton
a kajak megborzong
hozzá ér a combod
biztos látszik a nyoma
mint a körmeimé
nadrágod alatt
besurran a levegő
ágyékodon piheg
a part felé néz
elfordul az evező
hajtja a kezed felém
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.