Újra megcsap e szele...
újra megcsap a szele
nyirkos, vegyszeres, mérgezett,
direkt elrontott világból jön,
jönnek a hangok is vele.
tagolatlanok, mint ahogy
álmában beszél valaki.
eszét csak úgy kapta kölcsön.
testében ha nem lenne ott,
az is jobb lenne most neki.
lehet, a humornak jót tesz ez
a félig-nemlét, félig-élet,
de nincs benne túl sok emberi.
humora így töretlen egy
szorongása – minden napra más,
attól, hogy kihunynak a fények,
és visszajön a rettenet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.