Kiürülve
Eljön az este, nyúlnak az árnyak
Végtelen csend vár, minden nesz elül
Óriássá nőnek az apró tárgyak
És a homályba búbánat vegyül
Mintha egészben adná a napszak
Amit az élet számodra adhat
Fényfele szállnak, nézd a lepkéket
Vidáman libben millió szépség
A lenyugvó nap színt ad, nem kéket
Úgy érzed álmod szerteszét tépték
Szeretet virága szívedben él csak
Rajta a remény olvadó jégcsap
Fekete fátyol hull a vidékre
Gyászba burkolja magányos lelked
Akár egy izzó csak úgy kiégne
És a sötétben félelem reszket
Semmibe bámulva csak ülsz a priccsen
Nincs már gondolat mi égbe repítsen
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: A majom éveKiadó: kiadásra vár