instrukciók egymáshoz
ne hagyd hogy elvigyen magával
szépen mosolyogj ha kérded szelíden
nézz a szemébe és halkan szólítsd
felelj ha kérdez ne kapd el róla
nem szereti hogyha másfelé néznek
tudom hogy őszinte vagy csak épp
tudod ez nála úgy van hogy fél és
ritkán is szólal akkor is halkan
nem fog a szemedbe nézni de tudd hogy
miért nem tudsz neki válaszolni hogyha
nem értem benned ezt az értetlenséget
rám nézz légy szíves hogyha hozzád
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.