Atlantisz
A szoba kilökött magából
Kiokádott az éjszakába
Kicsusszantál, belevegyültél
Az Aranypart forgatagába
Megpörgetett – aztán elejtett
Vonzott – taszított ugyanakkor
Benne voltál, megérintetted
Ujjadon nyomokban aranypor
Amit lenyalt az éjszaka
Meleg, lihegő, érdes nyelve
Nyomodban a sátán kutyája
Fénybogarakkal telehintve
Gyerekek ugráltak le-föl
Dobta őket a gumiszőnyeg
- Pici pattanóbogarak
Amiket a földből kilőnek
Egy táncgép előtt két kamaszlány
Koncentrált és hozta a táncot
Polgárok. De te mást is láttál
Fénnyel takart másik világot
Stramm férfiak. Jól öltözött nők
Egy pókerasztal. Erotikus tánc
Semmi rendbontás. Mégis tudtad
Ez itt csak látszat. Rafinált színház
Színes papírmasé falak közt
Ezeregy éj fülledt meséje
Egy óriás kulisszasor
- Érdekek kusza szövevénye
Végiglépted az Aranypartot
Sodródva lassan a tömeggel
Elérve az utolsó standot
Melletted rendőr kocsi ment el
Másnap is jártál arra nappal
Mintha Atlantisz hátán lépnél
Az éjszaka a mélybe süllyedt
Fölötted ragyogott a kék ég
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.