Kijöttünk a moziból.
Mindjárt ügyelnem kellett.
Számhoz ragadt a cigi,
mikor azt mondtad,
hogy neked misztikus
szerelem kell,
hogy gyerekek
sírjanak mögötted,
villogjanak gépek,
inkubátorok zizegjenek,
de az asztalon én kapálózzak.
Megbotlottam a lépcsőn.
Számoltam magamban.
Jött egy mentő.
Talán beutaltatlak.
Mindegy.
Hagyjuk az egészet.
Nem kívánom,
hogy a halál
neked vetítsen fantasyt.
De a jelszavam lecserélem.
És delete.