Masa
Háztartásunknak Masa már huszonéve a lelke
ám feledékenysége a korral egyre növekszik
elhanyagolja az öblítést meg a centrifugálást
nézd, most meg begolyózott – sasszék és piruettek –
rázza magát, hajigálja a cuccokat egyre
úszik a fürdőben lavorunk meg a sárga hokedli
táncol a melltartóval a klottgatya , póló -
meg kell fékeznem, mielőtt szétrázza a házunk…
Mindig csak robotolt, ma örömtelen éli világát
s fellázadt, amiért nem kényeztettük el őt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.