Mezítláb-akt
Lassan vetkőzöm,
Kezem nyomán lehullik testem,
És gyűrött csomó lesz lábam körül,
Már meztelen didereg a lelkem.
Többet látsz belőlem,
Mint vágykeltő, igéző formát,
Cippzárként nyílik páncélingem,
Te láthatod létem valós voltát.
Neked megmutatom..
Tőled nem rezzen meg a szív,
S ha tőrt emel önnön kezem,
Te vagy, kit fojtott hangon hív.
Vigyázol rám,
Óvsz, mintha védeni vágynál,
S talán nem tudod, mit is jelent,
Hogy lelkemen mezítláb jártál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.