köszönöm.
a jöttöd. ajándék.
hogy üvegkörmöd láthatom üveggombokon.
inged a széken. régóta várt.
parfümödre a kitárt előszoba.
csípőd mozgására az ágy.
tétova kezedre bőröm is.
ne remegj. elkezdted. hát végig csináld.
képzeld azt, hogy ő vagyok.
és én megpróbálok nem gondolni rá.