A lélekhangot
jól ismerem el
indul nagyon
bentről vékony
szál a nyüszítés
telítődik vele
a tüdő majd szét
feszít aztán végig
kúszik a légcsőn
a garaton vissza
fojtanád de meg
telik a szájüreg
hanggal és ki
buggyan ha nem
vigyázol ha nem
szorítod össze
elég erősen a fogad
azon is áttüremlik
tekeredik egyre
följebb kifeszül
felránt az égi
zsinórpadlásra
lóghatsz róla
akár egy szürre
ális nyaklánc
medalionja