A kulcs
Ne próbálj hiába megérteni, barátom
Nincs értelem ott hol régen a szív a vezér
Ne próbálj cselt vagy erőt, hadakoznod
Hasztalan ott hol győzelmed semmit sem ér
Ne harcolj, ó, ne is add fel a játszmát
Nem kellesz ha behódolsz, nincs menedék
Nem törsz meg ha legyőzöl, s végre megölhetsz
Esélyed sincs hogy végül a lelkem elérd
Hozzám egy kulcs van, barátom: Nézz lefelé!
Ne nyelvelj, minden üres szó fecsegés
Ha nincs, mi pillantásod megakassza
Kulcstalan állsz, s hasztalan minden erő
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.