"És még"
várlak izgulok
mindjárt megjössz
az asztalon vacsora
négy fogásos
-házi tündér is vagyok-
gyertya
tükörbe mosoly
fülemhez parfümöd
sürgetem az időt
megigazítom a hajam
salátád műanyag tálban
kínai levesed „tészta módra”
-a te kifejezésed édesem-
tányéron lazannyád
(a mirelit szerintem jobb)
mellette joghurtod
hogy aktívan!...
jaj hol vagy már
zörög a zár
futok eléd
kezedben szatyor
-virág helyett-
benne hurka kolbász
holnapi vacsora
csodás
előtte fürdés masszírozás
rítus szerint
utána egyél
és még át kellene utalnod
a számlámra egy kis pénzt is
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.