Januári mail helyett
Rajzoltam egy szívet.
Néztem sokáig.
Lehúztam, utána karistoltam
percekig. Kilyukadt a papír.
Kész. Nincs hová nyilat rajzolni.
Már elhittem, magamba neveltelek,
mikor elszerettél tőled.
Megjött az első őszi mail.
Cseréltem volna egy falevéllel.
Most már fázom ott bent, kihűltem.
Megöllek magamban, de ne félj,
nem érzel majd fájdalmat.
Az emlékekkel nehezebb lesz:
alighanem vérezni fognak.
Sorozatgyilkos leszek?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.