utálatos kígyó
azt mondtad
utálatos kígyó
vagyok, pedig csak
tündéreset játszottam,
pengettem a kis gitárom húrjait
sárga kendővel a
fejemen és énekeltem
valami nyolcévestől elfogadható
saját szerzeményt.
utálatos kígyó.
ha tudnád mennyire fájt.
minden anyának saját gyermeke
a legszebb. de már nem
haragszom. te se neheztelj rám amiért
barnább a bőröm meg a hajam , mint a
tiéd és egyáltalán nem hasonlítok rád.
hogy ki az apám, arról igazán nem én tehetek.
utálatos kígyó.
megpróbálom. a rád hasonlítást.
kicsit kiszőkítem a hajam. világosító
kőpúdert használok . vékonyra szedem
a szemöldököm. és legalább
ugyanannyit iszom, mint te.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.