Halló...itt vagy...
Halló... itt vagy...
Börtön ez, bakelit-
mélység s te hallgatsz, mint egy fogoly...
Hajfonatod kábelloknikban lóg,
szédülten beléd csavarodom.
Riasztasz, megcsörrensz, hogy milliónyi
idegpályán át indulj hozzám.
Szavaid alagút-huzalerdők
acélbozót illatát hozzák
kagylónyi testedben s megremegtet
felizzó mágikus vonalad.
Éteri csillag vad tüze jár át,
fülemhez így tapasztottalak.
Szorítalak, véred belémkékül,
rádfonódik forrón két kezem,
megfest orvul, ahogy ülsz, állsz, fekszel
a drótokban kigyult képzelet.
Ott vagy, ahol én. Szembe jössz velem.
A hangom átöleli hangod,
vágykötelek, acélvezetékek
húzzák benned a vészharangot.
Tenyérnyi boldogság ez, néhány perc,
reszketsz, vibrálsz egy hullámhosszon.
Lélegzeted tengerárja lüktet,
ha szólsz, öledben ringatózom.
Halló... itt vagy...
Hallgatsz...megse hallhatsz...
nincs vonal. A szívemig szakadt
a húr. Várok rád, hogy megcsörrensz majd
és hívsz, hogy kiszabadítsalak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.