ez nem az a film
már olyan sokat hallottam
floridáról azokról az édes
kamaszos-fitt srácokról és a go-go boyokról
meg azok az átizzadt éjszakák egy megtelt
szórakozóhelyen
de én még soha nem voltam fiúval
csak ez a nő itt mellettem ahogy fekszik
az ágyban és tényleg édesen
szuszog de semmi
semmi közöm hozzá mintha még
mindig a játszótéren gyakorolnánk
a szerelmet és ásóval kapával
készülnénk a semmire pedig
tudom hogy rég
nem itt kellene már lennem
de szeret ez a helyzet
és már a nagyharang is szóba jött
és gyerekek és már megvan
a közös dalunk is
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.