Sohasem szerettem még ennyire senkit, Sohasem éreztem még ilyennek semmit. Sohasem láttam még azt amit láttam, Sohasem kaptam még azt mit nem is vártam. Sohasem kaptam még ekkora figyelmet, Sohasem kértem még senkit?l kigyelmet. Sohasem izleltem még édesebb ajkat, Sohasem éreztem még, hogy a hiány sajgat. Sohasem volt még ily csodás semmi, Sohasem szeretett még ennyire senki.