azt mondják anorexiás vagyok mert
62 napja nem ettem
62 napja nem ittam
62 napja nem vettem levegőt
átlátszó ujjaimról
leesett a gyűrű
lógó ruhában kutatom
a lábad nyomát
az utcákon
ahol együtt lépkedtünk
62 napja
pedig már csak árnyék vagy
a szemem alatt