Kimosott versek
A legszebb ruháim vettem fel
mindig, amikor rád gondoltam.-
Verset írtam mindenütt,
ott is, ahol nem lett volna szabad.
Például érettségiztetés közben.
Aztán összehajtogattam a papírt,
kiskabátom felső zsebébe dugtam.
A bal oldalra.
Tudod, úgy voltam csókjaiddal,
mint te kisfiúként a Sport csokival.
Egy nem volt elég soha.
Már nincs mese.
A kabátot kimostam.
Figyeltem rá,
hogy a cetli benne legyen.
Az erkélyen kiráztam.
Fehér szöszök szálltak
............
........
....
.....
...
..
.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.