...hogy anyámból kivágtak,
nem fájt igazán...
(még sokáig hordozott a hátán...)
az igazi pofont akkor kaptam,
mikor megvette az első borotvám
s azt mondta: "cigarettázz, mert kövér vagy..."
azóta már azt sem szégyellem,
hogy lassan ötven éve
nem a Mamára gondolok...