Workaholic
kellemes itt az idő
excel táblák rácsaiba kapaszkodom
úgy lógok itt
akár a pók hálójába szerelmes légy
elkábulva, kicsit kiéhezetten
körülnéztem alaposan
a legközelebbi női mosdó is
több napi járóföld
pedig már sürgető lenne a dolog
most nem szabad
fontos vendégeink érkeznek
üzleti vacsorára megyünk
minőségellenőrzéssel egybekötve
(azt mondták, nagyon izgalmas lesz)
bizsergető ez a megszállottság
arra nem emlékszem pontosan
a szálakat nyalogatással vagy köpködéssel
szőtte körém a megbízóm
nincs sok idő elmélkedni ezen (sem)
ha jól látom
újabb pókok közelednek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.