Harmincadika
Csodálatos dolog a harmincas szám,
Mosolyra hajlik tőle mindíg a szám.
Valakinek csak egy nap a naptárban,
Nekem olyan mint méhésznek méz a kaptárban.
Változást hozott az életembe,
Nem is akármely értelembe.
Szürke világomba színeket hozott,
Nekem eddig csak jót okozott.
Húsz éve ez születésem napja,
De nem ezért fontos a hónap ezen napja.
Születésnapom évente egyszer van,
De ez ünnep minden hónapban.
Legyen tél vagy szerelem hava,
Mindíg örülök ha harmincadika van.
Olyan ajándék ez énnekem,
Mely megtelepszik szívemen,
S benne egy üzenetet hagy:
Viktória Enyém vagy.
2003.01.29.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.