bementem álmomba a nevek hivatalába hogy én
meg szeretném cserélni a keresztneveim mivel
név mozaikosításnál könnyen összetéveszthetővé
válok egy globális helymeghatározóval nem
akarom hogy a műszaki osztályon keressenek
de a félelmeim a hivatalban álmomban értetlenség
és közröhej fogadta durva elutasításba ütköztem
ezért amint felébredtem bosszúsan tollal átjavítottam
a személyim: most meg nem találom önmagamat