Hazugsád
Ha lehetnél a nap,
Ha lehetnél az éjszaka,
Apró suttogás fülemben
Melyet csak a szív halhat.
Ha a boldogság nem rajtad múlna,
Ha az életed keservei velem elmúlna,
Ha szívünk egyszer együtt szárnyalhatna,
Ha szeretnél mindenünk meg volna.
Ne álltassam magam velünk?
Hisz haza, együtt, úgyse megyünk?
Hiába járom folyton az utcákat!?
Meg úgyse találhatlak?
Csukott szemmel kóválygok
Amíg ránk nem találok
Kevés esélyt sem látok
Hisz lehunyt szemmel járok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.