Belsõ vásznak
Hol neved rád nevet és elszakad,
párhuzamos sarkak lengnek át,
hol elválik a sík s nem forrik össze,
felsírod magadból beltered.
Minden egyes arcod, mi megmaradt,
egy vásznon tükröződik, elfelejt,
magában hordja ütközéseid.
Egy vézna tánc vagy. Botlás. Gyors esés.
Magányos, holt üreg a szemgödör,
összegyűjti fényben kormodat.
Bálba méssz, beszélsz, vagy nem köszönsz.
Egy kalap, mi eltűnt, mutatja múltadat.
A jelzőlámpán vöröslik kedvesed,
eltűnik, majd zöld magányod hív,
átméssz a zebrán, napok sávjain.
Visszaszállsz vásznadba - új szakasz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.