Próba
a tengerhez kellene menni
felöltözve rossz időben
nem várni hogy kisüt a nap
elbeszélgetni a halászokkal
nézni hogy csillog-e pikkely a kezükön
hogy a mindennapi gyilkolás
hagy-e valami nyomot
elsétálni a mólóig
meghallgatni a vihar jelzést
és mint tűzijátékot
úgy nézni a villámokat
elképzelni
milyen lehet a hideg víz
hogy a sötét valóban fojtogató
vagy egyszerűen csak valami természetes
aztán visszatérni a szállodába
és a fehérre kövezett fürdőszobában
ezt az egészet megpróbálni felidézni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.