Lejárt szavatosság
Tornacipőben indulnak szteppelni
a virágos rét fűszálai,
sikítva integetnek
a versben hazudók.
Nem vált már zenébe
a nyikorgó ajtó,
le vannak forrázva
a nyelvem ízlelőbimbói.
Világgá mennének a gitárok bundjai?
Mert amit látsz: mostanra alibi lett.
Kötelező tiszteletkör az éber első sornak.
Egy szelet paradicsom a sebre,
tetanusz helyett.
De csak szólj, ha szúr a szakállam,
és sose hagyj elaludni a kanapén.
A mese már a miénk:
egy jól elvakart szúnyogcsípés.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.