Karácsonyi vers (Faludy Györgyre gondolva)
A feleségemnek még lányos a teste,
de a fáradtságtól dühös már este,
és káromkodik, ha koszos egy tányér.
A benne alvó fiatal lányért
írom most neki ezt a verset.
Irgalmazz nékünk, Jézus Herceg.
Dolgozatokat javít fél egyig,
a hétvégi alvás nem tart ki keddig,
a kimerültségtől elsírja magát,
hogy nem tud majd szülni második babát,
hogy nem látja végét ennek a stressznek.
Irgalmazz nékünk, Jézus Herceg.
Lányos a teste, lányos a lelke.
Elsírja magát kétszer hetente.
A depresszió a boldogság vágya.
A düh a lélek fiatalsága.
Szeretnek, akik kétségbe esnek.
Irgalmazz nékünk, Jézus Herceg.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.