Ádventi hó
Az első hó, amint hogy leesett,
kitisztította a lelkeket,
meggyógyította mind a nagybeteg,
kedd-szerdai cúgos perceket,
hozott karácsonyváró fényeket,
koszorús ádventi ünnepet,
s bár hang nélkül, fenségesen esett,
de én hallottam, hogy csengetett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Ezredvég, 2004/12