a kékülõ kép
félve nézem meg, esik-e az eső a lefényképezett tájban,
amit a szívem helyére tettem. mára hideg napot jósoltak
neki, kékülő, egyre messzibb hegyeket. lehet, a színeket
csak képzelem, mint a vízcseppek tökéletességét,
ők mindig bele tudnak olvadni valami nagyobba.
örök fényképem mellé nincsen panoráma, eltűntet mindent
a köréje fénymásolt fekete keret. benne a mozgás,
mint sosem nyugvó szál, gyűrűzik tovább.
egén ott van minden madár sziluettje,
földjén nem jár semmi sem, esőtől erős, zöld a láthatár.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.