...Bocsánat,hogy eme magas röptű
témához merészelek hozzászólni,
ráadásul egy rendkívülien kifinomult ,
ámbátor enyhe regresszióval rendelkező
dilettanciától sem mentes
poéta valék.
Szerény személyem speciel
nem szereti,ha szőr van a nyelvén.
De hát kinek a bunda,kinek a bundi,
kinek inkább a kifordított mégis-bunda,
nekem a szemtengelyen
végighaladó,
gerincvelőmet
átégető
VILLANÁS...