Tegnap
meghalt
a bácsi
az első emeletről
én a harmadikról
drukkoltam neki
két napja
a lépcsőházban
köszönt mert ő mindig
előre
kis meghajlással
egy hete
még ránevettem
mikor korholt
dobd el azt
a randa cigit
nem áll jól a
szádban te lány
nézz rám
lassan felzabál
a rák
azt hittem viccel
most csak ülök
várok