rétegek
mint folyó a követ a felszín alatt
a sör elkoptatta bennem a szavakat
aztán megláttam a lányt, akinek az arcán
a mosoly hamarosan egy újabb pohár bor medre lett
szemén a smink testén a tetoválás
mint közútra festett forgalmi jelek
ölében parkoló
szíve előtt záróvonal
azt mondta, jelenleg a méhe nem fogad
de a várótermébe szívesen beenged
aztán meg, hogy nem én vagyok az első,
nem most először meztelen.
mégis ahogy távozik, ruháján a behúzott cipzár
mint valami hatalmas műtét utáni heg
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.