egy formátlan gangon krákogó vasárnap
rossz időnk lesz ma is, add a hamutálat
foszlik el a függöny, odaég a bejgli
szemben ábrándozó sete-suta csitri
valaki lent vonul csattogó papucsán
száradó muskátli mereng ifjúkorán
házmester kisandít kezén nadrágszárak
fakó mozdulatban aligélek vádak
domesztosszal mosták fel a lépcsőházat
puffadt galambok közt elhanyagolt lábak