Ma nem térek meg
Már semmid nincsen, hited is elhagytad.
Miért reménykedsz külön-alkuban Istennel?
Mit akarsz tőlem, pont te?!
Ma nem térek meg. Nem érek rá. Sietek.
Te csak menj bátran Krisnádhoz, Jehovádhoz.
Hirdesd átszellemülten a Blaha Lujza téren:
Eljött megváltásunk, és az örök béke közel.
Kiáltsd hangos zeneszóval, hogy ez a romlott világ
Sakálos álmaiból riadva, bűnbánatot tarthatna már.
Alkalmi hitbizományosként, az égre meredve
Rikoltsd a város közepén: Itt az idő, itt az idő!
Az idő mindig itt van. Idő, az mindig van itt.
Rózsabozót-szárnyát keresztként hordom
Magam is...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.