Forma és tartalom
Másképp szerettem apró gyermekként.
gömbölyűnek kerekségét
kockának éles szélét
érdesnek érdességét
simának tisztaságát
bársonynak puhaságát
falnak keménységét
vastagnak vaskosságát
vékonynak pálcikáját
hosszúnak végtelenét
rövidnek teljességét.
A forma tényszerűségét.
Felnőttem. Már másképp szeretek.
a beszéd kerekségét
az elme élességét
a vita érdességét
a játszma tisztaságát
az érzelem puhaságát
a kiállás keménységét
a tréfa vaskosságát
a gerinc egyenesét
az élet hosszúságát
az igazság teljességét.
A tartalom szervességét.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.