rimaszobati esdeklések
te fejemből minden gondot elűz
égő végtelen tűz
nek nevezlek
minek nevezzelek
Minek nevezzelek
Te égető gondolat
én faszén, izzó rakás
kiűzöl fejemből gondolat
te, te gyönyörű rőt virág
szél rázta kapcarongy
hány kanócot koptatott
szalmalángod, hány faggyúgyertyát kormozott
én faszén, hittem neked
én roskadt boglya, pernye, koksz
te szikrazápor, te tova té
szívem sok lyuktól füstölög
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: lopott könnyek (-, -)
Kiadó: -