Kiárusítás
Ha kimondanám mit gondolok
Nem lenne többé már titok.
Elmondanám én szívesen,
De,.. nincs aki engem megértsen.
Tálcán nyújtottam szívemet,
Sóval, borssal hintsétek meg.
Vegyen mindenki belőle!...
Kiárulom egy-kettőre.
Izlésesen feltálalom.
-De nem vagyunk mi kanibálok!!!
-Csak mondjátok, csak mondjátok....
Azért másnak nem hagynátok!
-Sajnálom!... nagyon sajnálom...
-Máris megbántam, már bánom:
Jut mindenkinek, van elég!...
csak vigyék, Csak vigyék, CSAK VIGYÉK....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.