Születés
elfolyt magzatvíz az ihlet
gyorsan papírt tollat
cigarettám füstszűrőig égett
adjatok tüzet a pokolnak
adjatok tüzet a pokolnak
hideg van fakulnak a lángok
hegedűszót abszintot rögtön
szomjúhoznak a szóvirágok
szomjúhoznak a szóvirágok
a hétköznapiság humuszát le kell ásni
nem szívja már a lélek tápoldatát
mi felesleges ki kell hányni
mi felesleges ki kell hányni
szemétre sok ócska kacattal
elfolyt magzatvíz az ihlet
születni akar a hajnal
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.